News and crap, κυριολεκτικά..!


Τελικά είναι αλήθεια, η σειρά Two and a Half Men δεν πάει καλά. Το cbs και η Warner Bros αποφάσισαν να σταματήσουν την παραγωγή της σειράς και μάλλον πάει για κόψιμο. Από ότι φαίνεται τα υψηλά νούμερα της σειράς, τα πολλά βραβεία και η αγάπη του κόσμου δεν επηρέασαν την απόφαση τους. Ο Charlie Sheen βγαίνοντας και μιλώντας σε ενα ραδιοφωνικό σταθμό άρχισε να φωνάζει, να βρίζει και να αποκαλεί ηλίθιο έναν από τους παραγωγούς.
Το cbs έχει ήδη πάρει την απόφαση του φαίνεται, καθώς δεν δείχνει ούτε επαναλήψεις της σειράς και την ώρα που παιζόταν το Two and a Half Men έβαλε να παίζετε άλλη μια μεγάλη επιτυχία του καναλιού, το Big Bang Theory. Καθώς έγιναν αυτά το κανάλι αποφάσισε να δώσει σε άλλες σειρές επιπλέον επεισόδια ώστε να γεμίσει το κενό πρόγραμμα του μέχρι το τέλος της χειμερινής season.

Και το the Cape δεν πάει καλά. Το NBC έκοψε και άλλο την σειρά, αποφασίζοντας να προβληθούν μόνο 10 επεισόδια.

Τώρα όσο αναφορά το Cougar Town που η προβολή επεισοδίων σταμάτησε για λίγο, δεν συμβαίνει τίποτα. Η σειρά θα επανέλθει στης 18 Απριλίου με καινούριο επεισόδιο και τον Σεπτέμβριο του 2011 με καινούρια season.

1 σχόλια:

  1. TileMAX είπε...:

    Ante re!!!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Laughs and Critics © 2010 | Designed by Trucks, in collaboration with MW3, Broadway Tickets, and Distubed Tour