FlashForward (abc)


Καλησπέρα.!! Χθες ψάχνοντας φόντο για το blog μας δεν βρήκαμε χρόνο για γράψιμο. Σήμερα περιμένοντας (με ΠΑΡΑ πολύ μεγάλη ανυπομονησία) τα αποτελέσματα της εξεταστικής και ήδη έχοντας αρχίσει το διάβασμα για την δεύτερη σταύρωση, είπα (αφού χρόνο έχω :P) ας καθίσω να γράψω κάτι. Το θέμα που θα ανοίξουμε σήμερα είναι το FlashForward. Πως μου ήρθε στο μυαλό αυτή η σειρά..?? Ε λέω κόπηκε η σειρά θα κοπούμε και εμείς, να η σύνδεση (θετικές σκέψεις όπως πάντα). Έτσι όπως καταλάβατε η σειρά κόπηκε, την πήραν μακριά μας μετά απο μια season. Ο φταίχτης..? Το άλλο μεγάλο κανάλι abc και ο λόγος όπως πάντα οικονομικός.
Τα νούμερα της τηλεθέασης δεν ήταν αρκετά υψηλά σε σχέση με το υψηλό κόστος παραγωγής. Το σενάριο ειναι βασισμένο σε ένα βιβλίο γραμμενο απο τον Robert J. Sawyer. Προσωπικά δεν το έχω διαβάσει ακόμα αλλά είναι στην to do list. Περιληπτικά μια μέρα ολόκληρος ο πλανήτης παθαίνει ενα Black Out για δυο λεπτά και 17 δευτερόλεπτα. Με χιλιάδες θύματα ολόκληρος ο κόσμος αρχίζει να αναρωτιέται τι ήταν αυτό που είδε. Όνειρο δεν ήταν καθώς συνειδητοποιούν, πως όλοι τους παρακολούθησαν μια στιγμή απο το μέλλον. Ένα μέλλον όπου θα συνέβαινε σε έξι μήνες. Όλα αρχίζουν να περιπλέκονται ακόμα πιο πολύ όταν βλέπουν απο την κάμερα ενός γηπέδου την στιγμή του Black Out πως κάποιος δεν έχει επηρεαστεί. Προσπαθώντας να ανακαλύψουν τον τύπο απο το γήπεδο και προσπαθώντας κάποιοι να αλλάξουν το μέλλον τους συμβαίνει αυτό που όλοι δεν θέλανε, ενα δεύτερο Black Out. Η σειρά θα σας αφήνει στο τέλος κάθε επεισοδίου κυριολεκτικά με το στόμα ανοιχτό. Το Suspense του κάθε επεισοδίου οδήγησε εμένα και τους φίλους μου στο να τελειώσουμε και τα 24 επεισόδια, τα οποία διαρκούσαν και 45 λεπτά, μέσα σε 2 μέρες. Θαυμαστές από όλο τον κόσμο ακόμα και από Ελλάδα προσπάθησαν με τον ιδιαίτερο τρόπο τους να φέρουν πίσω το FlashForward BRING FF BACK. Θα κλείσω με το πλέον συνδεδεμένο με την σειρά τραγούδι Band of Horses-The Funeral .

2 σχόλια:

  1. Torn Apart Paper είπε...:

    Το τραγούδι όμως, πιστεύω ταιριάζει και στο trailer από το 127 Hours!!

  1. Unknown είπε...:

    Οκ μπορεί απλώς να ταιριάζει, αλλά εγώ πιστεύω πως αυτό το τραγούδι όλοι θα το θυμούνται μέσα από το FF. Άλλαξε όλη την σειρά NO Funeral No FF..!!! . kai - ahhaahha..:P

Δημοσίευση σχολίου

 
Laughs and Critics © 2010 | Designed by Trucks, in collaboration with MW3, Broadway Tickets, and Distubed Tour