How i Met your Mother (CBS)


Πάντα αναρωτιέμαι αν αυτό που θα γράψω θα αρέσει στον κόσμο, αν αυτό θα έχει την ίδια ανταπόκριση απο τους άλλους, αν συμμερίζονται τις απόψεις μου. Συνειδητοποίησα πως οτι και να γράψεις, καλή ή κακή κριτική, πάντα βαθιά μέσα σου ξέρεις οτι δεν είναι και η απόλυτη αλήθεια. Πάντα θα υπάρχει το κάτι που δεν κολλάει, πάντα θα υπάρχει το παρατραβηγμένο αλλά πάντα θα υπάρχει και μια ακτίνα ηλίου. Είπα σήμερα να πιάσω το θέμα How I Met your Mother(Himym). Βασικά και ποιος δεν θα συμφωνήσει πως αυτή η σειρά μας χάρισε άπειρα αστεία και καταπληκτικές ατάκες τα τελευταία έξι χρόνια. Κέρδισε και με το δίκιο τις, αφου άξιζε το κάθε Emmy Award, το κάθε Ewwy Award και το κάθε People’s Choice Award. Δεν χρειάζεται να αναφέρω με το τι έχει να κάνει η σειρά, όλοι λίγο πολύ ξέρουμε ποιος είναι και τι έχει κάνει ο αγαπημένος χαρακτήρας όλων μας Barney Stinson(έλα παραδεχτείτε το). Συγνώμη κιόλας αλλά όλοι θα συμφωνήσετε μαζί μου, πως μετά την τρίτη Season(περίοδο(;): ακούγετε τόσο χάλια στο αυτί) η σειρά έχασε λίγο το ενδιαφέρον της, πως άρχισε να επαναλαμβάνετε όλο και πιο πολύ.
ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ ΔΏΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΜΗΤΈΡΑ!!! Πέρασαν έξι χρόνια και το μόνο που έχουμε δει είναι ο αστράγαλος και την αδερφή της μελλοντικής γυναικάς του Ted(the Mother). Έχει αλλάξει καμιά δεκαριά λέγοντας πως είναι η THE ONE και καταλήγει σε χωρισμό. Καλά δεν λέω να μην ψάχνεις την μια και μοναδική, αλλά όχι να ερωτεύεσαι το κάθε άτομο στην ζωή σου και να λες από τα 5 πρώτα λεπτά που την ξέρεις(καθώς κοιτάς τα βυζιά της) πως αυτή, ΝΑΙ ΑΥΤΉ είναι η μια και μοναδική..! Δεν λέω πως θα σταματήσω την σειρά. Η σειρά είναι στην λίστα μου Must continue to See at any COST και δεν βγαίνει, αλλά απλώς προτείνω το κάτι εναλλακτικό, μια μικρή αλλαγή που θα μας βγάλει απο την εβδομαδιαία ρουτίνα της επανάληψης. Διαφωνεί ΚΑΝΕΊΣ;;;;;;;; ΆΝΤΕ τώρα μην αρχίσω..!! :D

1 σχόλια:

  1. Torn Apart Paper είπε...:

    Ξέρω που πάει το "να ερωτεύεσαι το κάθε άτομο στην ζωή σου και να λες από τα 5 πρώτα λεπτά που την ξέρεις(καθώς κοιτάς τα βυζιά της) πως αυτή, ΝΑΙ ΑΥΤΉ είναι η μια και μοναδική..!" :P .... αλλά οκ θα το παραδεχτώ!

Δημοσίευση σχολίου

 
Laughs and Critics © 2010 | Designed by Trucks, in collaboration with MW3, Broadway Tickets, and Distubed Tour