Spider-man: shattered dimensions (GAMES)

Καθόμουν και διάβαζα για την εξεταστική όταν είπα να κάνω ένα brake για να γράψω στο blog για το καινούργιο παιχνίδι με ήρωα τον φιλικό Spider-man που όλοι γνωρίζουμε. Οι πιο πολύ τον ξέρουμε μέσα από τις περιπέτειες του στα comic και άλλοι τον μάθαμε είτε από βιντεοπαιχνίδια είτε από τις ταινίες του! Και έτσι αρχίζω...
Φαν του spider-man και της Marvel!! Ένα καταπληκτικό παιχνίδι που κυκλοφορεί είναι το Spider-man: Shattered dimensions. Ναι θα ακούσατε ότι δεν έχει free mode ώστε να κάνετε βόλτες για 100στη φορά στην πόλη της Νέας Υόρκης αλλά το story mode είναι φανταστικό,  κυνηγάς έναν κακό και γίνεσαι η σκιά του μέχρι να τον καταστρέψεις!! Τα σχέδια που χρησιμοποιούν σε αυτό το παιχνίδι είναι λες και βγήκαν από παιδικό και απλά ο αρτίστας δεν πρόλαβε να το κάνει καλύτερο.... μπορεί για αυτό να είναι έτσι.
Τα γραφικά είναι φανταστικά και μπαίνεις κατευθείαν στον ρόλο του σούπερ ήρωα που σκοπό έχει να σώσει τον κόσμο αλλά νομίζετε ότι τόσο εύκολο θα σας το έκαναν; Στο παιχνίδι αυτό υπάρχουν 3 εποχές που ο Spider-man πρέπει να κάνει τον ήρωα, στο μέλλον, στο παρόν και στο παρελθόν. Η αγαπημένη μου είναι το παρελθόν γιατί είναι και γαμώ τους τυπάδες και πρέπει να είσαι stealth όλη την ώρα! Σε κάθε εποχή έχει και διαφορετική στολή, στο μέλλον έχει την στολή του Spider-man 2099 , στο παρόν έχει δύο στολές, του κανονικού όπως όλοι γνωρίζουμε και του Venom... είναι φανταστική στολή η τελευταία! Και στο παρελθόν φοράει μια.... χμμμ αυτό είναι δύσκολο... τέλος πάντων ένα δερμάτινο κλειστό μπουφάν και ένα δερμάτινο παντελόνι... στο σπίτι του μετά μάλλον πάει με καμιά τέλεια μηχανή! Εγώ ακόμα δεν το έφτασα στο τέλος το παιχνίδι αλλά εντάξει είναι δύσκολο και το παίζω και σε medium (ναι ντρέπομαι που το λέω αυτό)! Λοιπόν δείτε το βίντεο και ΚΑΛΟ GAME ΝΑ ΕΧΕΤΕ !!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Laughs and Critics © 2010 | Designed by Trucks, in collaboration with MW3, Broadway Tickets, and Distubed Tour