The Cape (nbc)



Αναρωτιόμουνα για το τι να γράψω...Για κάποιο επεισόδιο μιας σειράς, για μια άλλη σειρά... για το τι έκανα όλη την ημέρα..?? Είμαι αναποφάσιστος, γράφοντας σου έρχεται περισσότερη έμπνευση λένε... Περιληψη επεισοδίου δεν ειμαι ετοιμος να κανω ακομα, το τι έκανα ολη μερα δεν ξέρω αν ενδιαφέρει κάποιον, έτσι μένει το προτεινόμενη σειρά. Λέω να ξεκινήσω όχι από κάποια που έχει δυο και τρεις Season αλλά κάποια που έχει ξεκινήσει πρόσφατα ώστε να βαδίζουμε μαζί σε μερικά θέματα. Θα μιλήσουμε για την σειρά The Cape παίζετε κάθε δεύτερα στο nbc και αυτήν την στιγμή βρίσκεται στο τέταρτο επεισόδιο. Η σειρά έχει να κάνει με κάποιον που τον έχει προδώσει ο καλύτερος του φίλος, με αποτέλεσμα να κατηγορηθεί για εγκλήματα που έχει διαπράξει ένας villain o Chess. Σαν φυγάς πλέον και τρέχοντας για την ζωή του τραυματίζεται σοβαρά.
Όχι και τόσο τυχαία τον ανακαλύπτει μια ομάδα (φρικιών) ατόμων που δουλεύει σε τσίρκο. Νομίζοντας αυτοι οτι ειναι κάποιος άλλος του ζητάνε κάποια χρήματα. Με κάποιο τρόπο καταφέρνει και τους τα δίνει και στην συνέχεια ο ήρωας μας αποκαλύπτει ότι θέλει να πάρει εκδίκηση (BIG REVEAL) και να καθαρίσει τα όσα έγιναν με το όνομα του. Τα ''φρικιά'' προθυμοποιούνται να τον βοηθήσουν ο καθένας με τον δικό του ξεχωριστό και μοναδικό τρόπο. Στο τέλος ο ήρωας μας αποκτάει κάτι σαν δυνάμεις, γιατί το λέω έτσι? Διότι δεν είναι κάτι το υπερφυσικό.
Δεν λέω ότι μπορεί να τα κάνει αυτά ο οποιοσδήποτε από εμάς, απλώς είναι ποιο πιστευτό. Μαθαίνοντας τακτικές διαφυγής
και μάχης ξεκινάει την περιπέτεια του για να κερδίσει επίσης και την εμπιστοσύνη της οικογενείας του και ειδικότερα του γιου του. Είναι μια σειρά δραματική, περιπετειώδης και με ένα απολαυστικό χιούμορ ενσωματωμένο..! Ο σύγχρονος Batman της τηλεόρασης σας υπόσχεται υπέροχα βράδια απόλαυσης. Κλείνω αυτό το μικρό Brief με το τρέιλερ της σειράς..!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Laughs and Critics © 2010 | Designed by Trucks, in collaboration with MW3, Broadway Tickets, and Distubed Tour