Cougar Town


Καλησπέρα-καλημέρα (ανάλογα τι ώρα το διαβάζει κανείς). Στο θέμα μας, δεν θα ξεκινήσουμε με σειρές που τις βλέπει ένα μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού, αλλά με σειρές
παρεξηγημένες, σειρές που δεν ακούγονται για τον οποιοδήποτε λόγο. Βασικά είμαι μεγάλος θαυμαστής σε δυο από τα μεγαλύτερα κανάλια στην Αμερική, του abc και nbc, έτσι κάθε καινούρια season τους παρακολουθώ κάθε series premiere (έτσι για να είμαστε μέσα σε όλα) και για να μην τα πολύ λέω, πρόπερσι το μάτι μου έπεσε στην σειρά Cougar Town. Ο τίτλος δήλωνε μονό ένα πράγμα, γυναικεία σειρά. Στο να συνεχίσω να παρακολουθώ την σειρά μετά το pilot του πρώτου επεισοδίου έπαιξε μεγάλο ρόλο ένα μεγάλο όνομα για εμένα η Courteney Cox (την αγαπημένη σε όλους μας Monika Geller από την σειρά Friends του nbc).
Τώρα θα μου πείτε γιατί προτείνω να δείτε μια γυναικεία σειρά, ο πρώτος λόγος είναι, ότι αγαπήσατε στην Monika, αυτόν τον εγωιστικό-τελειομανή-εγωκεντρικό χαρακτήρα το βλέπουμε στο Cougar Town μια ακόμα Monika λιγότερο εγωκεντρικη (γιατί όλα τα αλλά ισχύουν). Ένας δεύτερος λόγος είναι το καλό γραμμένο σενάριο, είναι ένα σενάριο χιουμοριστικό που συνδυάζει το έξυπνο, το σαρκαστικό και το λίγο ελαφρώς ηλίθιο. Μέτα την πρώτη Season η σειρά ξέφυγε ολοκληρωτικά από το όλο γυναικείο θέμα και απόκτησε ένα πιο γενικό χαρακτήρα(για παιδάκια δεν είναι πάντως). Τώρα τι θέμα έχει... θα ξεκινήσω με αυτό που κοιτάω πρώτα, το σενάριο όπως ανέφερα καλογραμμένο και χιουμοριστικό. Το cast είναι ένας και ένας πολύ γνωστοί αλλά και άγνωστοι ηθοποιοί, υπέροχοι όλοι τους. Από σκηνοθεσία δεν ξέρω ποιος την κάνει αλλά την βάζω στο μέτριο, θα σας πω για την παραγωγή που ξέρω, είναι η Courteney Cox μαζί με τον εν διάσταση άνδρα της David Arquette . Γιατί το αναφέρω αυτό τώρα.... λοιπόν γιατί όταν είσαι εσύ ο παραγωγός (ο τύπος με τα λεφτά) είναι λίγο δύσκολο να σταματήσεις-κόψεις την σειρά λόγο χρημάτων. Περιληπτικά το σεναριο έχει να κάνει με την σχέση μητέρας και γιου, με τις ανθρώπινες σχέσεις τις πιο καταπληκτικές φιλίες και στο ενδιάμεσο εμπλέκονται, όπως και σε κάθε σειρά, διάφορες αστείες καταστάσεις..!! Δείτε την θα γελάσετε σίγουρα..!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Laughs and Critics © 2010 | Designed by Trucks, in collaboration with MW3, Broadway Tickets, and Distubed Tour