Watching and Learning...!!

Ποιος είπε οτι δεν μαθαίνεις κάτι. Ποιος είπε πως δεν μας διδάσκουν οι σειρές ποιος, ΠΟΙΟΣ;

1. Χάρις στην σειρά House πιστεύω πως δεν υπάρχει ούτε ένας σε ολόκληρο τον κόσμο που να μην μπορεί να ξεχωρίσει τα αληθινά από τα ψεύτικα συμπτώματα της κάθε αρρώστιας. Όλοι πλέον γνωρίζουν, κοιτώντας και κάνοντας δυο-τρεις ερωτήσεις του τύπου με ποιον ήσουν χθες και τι μύρισες παραπροχθές, αν κάποιος εχει HIV.





2.Πολλά ευχαριστώ στον Dexter. Πλέον ξέρω όχι μόνο να σκοτώνω με στιλ, αλλά από πάνω ξέρω να ξεφορτώνομαι πτώμα και ίχνη που οδηγούν σε μένα. Θύματα δυστυχώς η ευτυχώς υπάρχουν. Παραδείγματα πολλά, θα αναφέρω μόνο ένα, τον common enemy για όλους μας, τους καθηγητές (ναι ΝΑΙ αυτούς κατηγορώ που δεν περνάω τα μαθήματα.!)

3. Τώρα ξέρω, σύμφωνα με το the Office πως να βάζω τους φίλους μου στις ποιο άβολες καταστάσεις. Φυσικά το ποτάμι (που είναι μεγάλο και βαθύ) παρασύρει και εμένα, αλλά μπροστά στο γέλιο και τις στιγμές που θα θυμόμαστε για πάντα δεν μας ενοχλεί τίποτα (ελπίζω).


4. Χάρις στα Φιλαράκια, γνωρίζουμε και τις πιο γαμάτες ατάκες. Πάντα υπάρχει μια περίσταση που να ταιριάζει κάτι. Αν και όλοι γνωρίζουμε απο που είναι, θα γελάμε πάντα γιατί δεν μας ενοχλεί η επανάληψη. Και αυτό εξηγεί γιατί μετά από εφτά χρόνια αφότου έπεσε η αυλαία συνεχίζουμε να βλέπουμε star.

5. Βλέποντας το Heroes ξέρω πλέον πως πρέπει να σώζω την όποια cheerleader δω στον δρόμο (omg 4 season). Επίσης εάν τύχει και έχω κάτι στον εγκέφαλο που μου δίνει κάποια δύναμη (εγώ πιστεύω πως πετάω δεν ξέρω για εσάς), να την χρησιμοποιήσω για να σώσω τον κόσμο αλλά και την cheerleader του σχολείου μου. Επαναλαμβάνομαι γιατί το ίδιο έκανε και η σειρά, τέσσερις season SAVE the cheerleader OMG..!!

6. According to the event τώρα ξέρω και πιστεύω πως οι εξωγήινοι ΕΊΝΑΙ ΕΔΏ και τους έχουν φυλακίσει. Το σκάφος με το οποίο ήρθαν βυθίστηκε μαζί με την Ατλαντίδα γιαυτό δεν βρέθηκαν συντρίμμια.

Μείνετε συντονισμένοι (στην οθόνη σας) γιατί, more and MORE CRAP are coming..!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Laughs and Critics © 2010 | Designed by Trucks, in collaboration with MW3, Broadway Tickets, and Distubed Tour