• Minecraft (Still Beta)

    Ένα παιχνίδι που βρίσκετε ακόμα σε μορφή beta και όσο πάει γίνετε καλύτερο...

  • Community (NBC)

    Ένα κολέγιο διαφορετικό από τα άλλα...

  • Weeds (Showtime)

    WEED, WEED, WEED a lot of weed my friends… Μιλάω για την σειρά Weeds που έχει κάνει πάταγο στην Αμερική τα τελευταία έξι χρόνια.

Minecraft (Still beta)





Hello :) Συγνώμη που αργήσαμε 300 χρόνια να κάνουμε ποστ αλλά ο τίτλος αυτής της ανάρτησης φταίει για όλα! Ναι μας παρέσυρε το Minecraft.
Ένα παιχνίδι που βρίσκετε ακόμα σε μορφή beta και όσο πάει γίνετε καλύτερο, κάθε τόσο κάνουνε updates αλλά το πότε θα βγει το τελικό κομμάτι είναι ακόμα άγνωστο! το παιχνίδι αυτήν την στιγμή κοστίζει 15 ευρώ και για κάθε καινούργιο update η τιμή θα ανεβαίνει (άμα το αγοράσετε τώρα τα μελλοντικά update θα γίνουνε για εσάς δωρεάν). Προσοχή μην σας ξεγελάνε τα γραφικά του γιατί το gameplay είναι αυτό που μετράει. Το να το παίξετε σε laptop δεν είναι και πολύ καλή ιδέα μιας και το παιχνίδι αυτό τρώει πολύ μνήμη RAM. Ο σκοπός του παιχνιδιού είναι να είσαστε δημιουργικοί και να καταφέρετε να γλιτώσετε από τα τέρατα που ζούνε την νύχτα! Χτίστε το καταφύγιο σας όπως θέλετε εσείς και από καταφύγιο στο μέλλον κάντε το ένα μεγάλο κάστρο γεμάτο με παγίδες μιας και δεν ξέρουμε ακόμα τι μας επιφυλάσσουν τα μελλοντικά updates! Η σελίδα για να το αγοράσετε είναι http://www.minecraft.net/prepurchase.jsp (δεν θα το πάρετε σε CD απλά θα σας στείλουν έναν κωδικό και αυτός ο κωδικός είναι που θα κάνει updates) και μερικές βοήθειες σχετικά με το πώς να δημιουργήσετε διάφορα εργαλεία είναι εδώ http://www.minecraftwiki.net/wiki/Crafting. Δείτε το βίντεο που παρέσυρε και εμάς και αρχίστε να σκάβετε για έναν ΔΙΚΟ ΣΑΣ καλύτερο κόσμο! ENJOY!


Happy Town (abc)



Καθόλου Happy σας το λέω εγώ. Μυστικά, περίεργες εξαφανίσεις, δολοφονίες και ένας τύπος με ενα μεγάλο καπέλο. Ενα σενάριο με οχι και τοσο καλή μέση, δηλαδή καταντά βαρετό μετά. Όμως μια καταπληκτική αρχή και ενα τέλος που σε κάνει να αναρωτιέσαι τι και ποιος ήταν. Φυσικά κόπηκε δεν έχω λογία για το abc πλέων. Όμως οτι κριτική και να ακούσετε θα πρέπει να είναι στις σειρές που έχετε δει. Μεγάλα ονόματα, αλλά το μονό που συγκράτησα εγω είναι της Lauren German (δεν χρειάζεται να πω κάτι άλλο, ο ενδιαφερόμενος ψάχνει :P). Το κακό είναι πως έχει πολλά ερωτήματα που θα μείνουν αναπάντητα και πολλά άλλα θα απαντηθούν χωρίς λόγο. Επειδή κόπηκε έδωσαν σχεδόν τα πάντα από πληροφορίες στα δυο τελευταία επεισόδια... Damn you abc!!!!!

Αγαπημένο παιχνίδι Shoot 'Em Up (POLL 'EM UP)

Ναιιιιιιι! βγήκε το αγαπημένο σας παιχνίδι που έχει όπλα και αίμα (είμαστε μεγάλα παιδιά)! Το Left 4 Dead 2 βγήκε πρώτο και αυτό δεν με χαλάει μιας και είναι το αγαπημένο μου game! Έχει τέλεια γραφικά και φανταστικό game play με άνεση στις κινήσεις. Call of Duty και Call of Juarez βγήκαν ισόβαθμα. Που το Call of Juarez 2: The Cartel θα είναι μαζί μας το καλοκαίρι του 2011 το οποίο διαδραματίζετε στην σημερινή εποχή με θέμα τα καρτέλ των ναρκωτικών!(based on a true strory or what???) Θα ήθελα αυτός που ψήφισε "άλλο" να μου πει πιο game ξεχάσαμε να βάλουμε ώστε να του κάνω μια μικρή αφιέρωση και άμα θέλει ας μας πει και τα υπέρ και τα κατά του! Crysis και Battlefield Bad Company 2 κανένας δεν τα ψήφισε, άσχετα που είναι γαμάτα παιχνιδάκια και πολύ gamers λιώνουν καθημερινά με αυτά αλλά κάτι μου λέει ότι τα views μας δεν είναι πολλά και για αυτό δεν τα ψήφισε κάποιος! Λοιπόν τώρα αν δεν σας κάνει κόπο βάλτε μια ψήφο στο καινούργιο μας poll, όλο και κάποιος θα βλέπει animated σειρές

the Gates (abc)


Εσείς οι μικροί και οι μεγάλοι θαυμαστές του υπερφυσικού, έχετε γνωρίσει την σειρά the Gates; Άρχισε και τελείωσε πέρσι το καλοκαίρι. Οι ηθοποιοί λένε πως κόπηκε αλλά οι παραγωγοί όχι, άντε βγάλτε συμπέρασμα τώρα! Βρικόλακες, λυκάνθρωποι, μάγισσες, succubus, κυριολεκτικά άκαρδοι άνθρωποι και πολλά πολλά άλλα, θα σας κρατήσουν παρέα με 13 επεισόδια. Δεν είμαι και πολύ fan αυτού του είδους των σειρών (βασικά τα απεχθάνομαι), όμως κάτι το διαφορετικό είχε και με τράβηξε. Συναρπαστικό σενάριο με αποτέλεσμα τα καλά επεισόδια. Το ενδιαφέρον δεν χάνετε, με συνεχόμενες ανατροπές μέχρι και το τελευταίο επεισόδιο, κρίμα που τελείωσε έτσι.

The Fighter (Based on a true story.... again)

Είναι που φτάνεις σε ένα σημείο και λες "Hollywood... σε παρακαλώ, μην βγάλεις άλλες ταινίες που βασίζονται σε πραγματική ιστορία" και όμως δεν κρατήθηκαν έβγαλαν και άλλη! Μάλλον θα είδαν ότι τραβάει αυτό το στυλ ταινιών τον τελευταίο καιρό! Η ιστορία του The fighter είναι για έναν πυγμάχο που ο αδερφός του είχε μονομαχήσει μια φορά και έριξε K.O. τον αντίπαλο του και όλοι μετά είχαν να λένε για το καμάρι του Lowell. Έτσι και ο πρωταγωνιστής μας ακολουθεί τον ίδιο δρόμο όμως με την λανθασμένη καθοδήγηση της οικογένειας του. Αυτό τον οδηγεί σε μια αποτυχημένη καριέρα πυγμαχίας... αυτά θα σας πω, δεν θέλω να σας χαλάσω την ιστορία που στην ουσία η ιστορία είναι αυτό! Λοιπόν η γνώμη μου... δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα ιδιαιτέρως! Είχε κάποια πράγματα που δεν χρειάζονταν στην ιστορία. Αληθινή ιστορία είναι αλλά τα περιττά είναι περιττά! Να πω κιόλας ότι μου έβγαλε και λίγο Rocky Balboa και πόσο χάλια είναι η ζωή του τώρα και πόσο φανταστική γίνετε μετά! Δεν ξέρω... πάντως όλο μονομιάς δεν κατάφερα να το δω! Μπορεί να φταίει το γούστο μου μπορεί να μην είχα κέφια πάντως δείτε το αλλά μην ζητάτε τα ρέστα αργότερα! 

Tangled

Tangled, είναι όπως ακριβώς τα λέει και ο τίτλος, μπερδεμένα. Δεν ξέρω τι πάθανε εκεί στην Walt Disney. Να κατηγορήσω την κρίση, βαρέθηκαν και αυτοί το ίδιο και το ίδιο, άλλαξαν σεναριογράφους ή έγινε κάποιο θαύμα. Αναφέρομαι στο γεγονός πως η W.D., εκεί που άρχισε να το χάνει το ξανά γύρισε στο ποιοτικό. ΝΑΙ καλά διαβάσατε μια ποιοτική ταινία μετά από, και εγώ δεν ξέρω πόσα χρόνια, επιτέλους. Βλέποντας την με φίλους, άρχισαν να κάνουν παράπονα για το ότι η ταινία είχε πάρα ΜΑ ΠΆΡΑ πολύ τραγούδι. Μα συγνώμη κιόλας παραμύθι παρακολουθείτε, φτιαγμένο για να δώσει κάποιο ''κρυφό'' μήνυμα στα μικρά παιδιά.! Τώρα μεταξύ μας καμία πλέον ταινία στη εποχή μας δεν σχεδιάζετε για παιδιά, αλλά αναφέρετε πιο πολύ σε εμάς τα άλλα μεγάλα παιδιά. Η ταινία σαν ιδέα ήταν παιδική. Ευχάριστα χρώματα, ζώα που μιλούν-σκέφτονται και πράττουν, όμως τα αστεία δεν ήταν γραμμένα για τα μικρά ενοχλητικά παιδιά. Ευχάριστα πέρασε το δίωρο, όμως θα μου πει κανείς οπού και να είσαι, αν βρίσκεσαι με φίλους τα πάντα περνάνε γρήγορα και διασκεδαστικά. Όσο αναφορά την ταινία περίμενα και κάτι παραπάνω. Θα συμφωνήσω με μερικούς πως παρατραβούσε μερικές σκηνές με την Ραπουνζέλ και την μητέρα της, όμως χρειαζότανε. Χρειαζότανε ώστε να μπει ο θεατής στην θέση της κακόμοιρης, πανέμορφης και κακότυχης πριγκίπισσας (omg). Δείτε το, θα την λατρέψετε (την φοράδα).!!!

Community (NBC)


Τι ανακαλύπτει κανείς όταν δεν έχει τίποτα να κάνει και ψάχνει από εδώ και από εκεί για να περάσει η ώρα του (μέχρι να έρθουν οι φίλοι του για να καούν στο lan). Ψηφίζοντας στο Hulu για την καλύτερη σειρά 2010, είδα πως το 30 Rock (το οποίο έχασε) είναι ενάντια στην σειρά Community. Τι στο καλό αναρωτιέμαι, είναι ΤΌΣΟ καλό που το ψήφισε το 60% του κόσμου; Και να είμαστε σήμερα εδώ, το είδα, μου άρεσε και είπα να σας το προτείνω. Η σειρά είναι αυτό ακριβώς που λέει και ο τίτλος, μια κοινότητα. Μια κοινότητα σε ένα κολέγιο, όχι όμως του τύπου πέντε-έξι 18άχρονα κολεγιόπαιδα που κάνουν ηλιθιότητες. Αλλά μια (πλέον) παρέα τον έξι ατόμων που μας κρατάει παρέα με έξυπνα και περίεργα θα έλεγα αστεία, με σκοπό όχι μόνο την ευχαρίστησή μας αλλά και το πως όλοι χωρίς να το καταλαβαίνουμε προκαλούμε τον ρατσισμό. Πρωταγωνιστεί και ο γνωστός σε όλους μας ηθοποιός Chevy Chase. Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω, πέρα από μια κεντρική ιδέα του τι είναι. Αν και το trailer δεν αντιπροσωπεύει καθόλου τον πραγματικό χαρακτήρα της σειράς δείτε το.

Αγαπημένη δραματική σειρά 2010.

Επειδή ο άλλος με έχει πρήξει να γράψω για την δεύτερη ψηφοφορία που είχαμε και βιαζόμαστε να παίξουμε Age of Mythology: The Titans (Expansion) (from the creators of "Age of Empires")... Λοιπόν ορίστε τα αποτελέσματα που φαντάζομαι όλοι περιμένατε με ΤΕΡΑΣΤΙΑ αγωνία.... Πρώτο με μικρή διαφορά βγήκε το Dexter με 400 ψήφους (μόνο 4 για να είμαι ειλικρινής). Πιστεύω ότι το Dexter είναι λογικό που βγήκε γιατί είναι πολύ εύκολο να το παρακολουθήσεις και κολλάς εύκολα! Δεύτερο στην σημαντική μας ψηφοφορία (που μερικές σειρές μας δωροδόκησαν αλλά αρνηθήκαμε) είναι το FlashForward που δυστυχώς μας το έκοψαν και ζούμε χωρίς αυτό. Στην τρίτη θέση έχουμε 2 σειρές Lost και True Blood και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το Lost βγήκε τόσο χαμηλά... πλάκα κάνετε; αν και δεν το έχω δει είχε κάνει θραύση... το True Blood με το Lost... τώρα που το ξαναγράφω μου φαίνεται ακόμα πιο αστείο! Τα τελευταία χωρίς ψήφους είναι το Mad Men και το The Good Wife που με έκανε εντύπωση αφού το Mad Men βραβεύτηκε με Emmy! 

Watching and Learning...!!

Ποιος είπε οτι δεν μαθαίνεις κάτι. Ποιος είπε πως δεν μας διδάσκουν οι σειρές ποιος, ΠΟΙΟΣ;

1. Χάρις στην σειρά House πιστεύω πως δεν υπάρχει ούτε ένας σε ολόκληρο τον κόσμο που να μην μπορεί να ξεχωρίσει τα αληθινά από τα ψεύτικα συμπτώματα της κάθε αρρώστιας. Όλοι πλέον γνωρίζουν, κοιτώντας και κάνοντας δυο-τρεις ερωτήσεις του τύπου με ποιον ήσουν χθες και τι μύρισες παραπροχθές, αν κάποιος εχει HIV.





2.Πολλά ευχαριστώ στον Dexter. Πλέον ξέρω όχι μόνο να σκοτώνω με στιλ, αλλά από πάνω ξέρω να ξεφορτώνομαι πτώμα και ίχνη που οδηγούν σε μένα. Θύματα δυστυχώς η ευτυχώς υπάρχουν. Παραδείγματα πολλά, θα αναφέρω μόνο ένα, τον common enemy για όλους μας, τους καθηγητές (ναι ΝΑΙ αυτούς κατηγορώ που δεν περνάω τα μαθήματα.!)

3. Τώρα ξέρω, σύμφωνα με το the Office πως να βάζω τους φίλους μου στις ποιο άβολες καταστάσεις. Φυσικά το ποτάμι (που είναι μεγάλο και βαθύ) παρασύρει και εμένα, αλλά μπροστά στο γέλιο και τις στιγμές που θα θυμόμαστε για πάντα δεν μας ενοχλεί τίποτα (ελπίζω).

Weeds (Showtime)


WEED, WEED, WEED a lot of weed my friends… Μιλάω για την σειρά Weeds που έχει κάνει πάταγο στην Αμερική τα τελευταία έξι χρόνια. Έχει έξι season μέχρι στιγμής(από ότι καταλάβατε Duh..!) και τον Ιούνιο στις 27 κάνει πρεμιέρα η έβδομη περίοδος της σειράς (πως περνάει έτσι ο καιρός, σαν χθες ήταν που έβλεπα το τελευταίο επεισόδιο). Παρακολουθούμε την ζωή της οικογένειας των Botwin, που μετά τον θάνατο του πατέρα της οικογένειας η μητέρα πρέπει κάπως να βγάλει κάποια χρήματα. Χρήματα για να ζήσει τα δυο παιδιά της, ψάχνοντας από εδώ και από εκεί χωρίς να βρει μια άκρη στον τομέα δουλειά η μόνη λύση είναι η παρανομία. Δεν είναι τα πράγματα και τόσο δύσκολα αφού στην πόλη του Agrestic (Cigarettes με αναγραμματισμό και λίγη φαντασία) τα παράνομα υλικά, φόνοι και πολλά άλλα είναι στην καθημερινή ζωή της πόλης. Για να πω την αλήθεια στην πόλη αυτήν διαδραματίζονται μόνο τρεις season και από εκεί και μετά δεν μου πολύ άρεσε. Την τέταρτη και πέμπτη δεν την είδα με το ζόρι αλλά δεν ήταν και τόσο καλές, από άποψη σεναρίου. Τώρα θα μου πείτε κλασική Αμερική, μετά την επιτυχία σου πετάνε και λίγο μπούρδα για περισσότερα εύκολα λεφτά. Αλλά επανήλθε με την έκτη περίοδο και μας έφεραν ξανά πίσω το Weeds που αγαπήσαμε, μάλλον κατάλαβαν τι έκαναν.

Skyline


Λοιπόν κατεβάσαμε και είδαμε το Skyline, που βγήκε επιτέλους σε dvd. Διχασμένη άποψη υπάρχει από μέρους μου. Όποιος δεν έχει δει την ταινία και σκοπεύει να την δει, να μην διαβάσει παρακάτω γιατί αυτό που θα κάνω δεν λέγετε spoiler, αλλά καταστροφή της ταινίας. Την ταινία αξίζει κάποιος να την δει 3D, δεν ξέρω αν βγήκε σε 3D(το κοίταξα όμως δεν έλεγε τίποτα), αλλά για εκεί μου φάνηκε πως πήγαινε. Δεν ειχε ΚΑΙ ΤΙΣ σκηνές για τρισδιάστατη ταινία, όμως είχε δυο-τρεις που άξιζαν. Η αντίδραση μου από την αρχή ηταν, WOW, μετά βαρετά, έπειτα wow ο Batista(απο το Dexter), μετά ξανά βαρετά, μετά wow o Batista, έπειτα βαρετά, oups Batista is dead, βαρετά, βαρετά, βαρετά... Είναι μια κλασική ταινία με εισβολής εξωγήινων και εξόντωσης του ανθρώπινου είδους, χωρίς κανένα εμφανή λόγο. Αλλά θα μας τα εξηγήσουν ολα λένε οι δημιουργοί στην δεύτερη ταινία. Ναι και εγώ έμεινα οταν άκουσα οτι θα υπάρξει και δεύτερη, αλλά από ότι φαίνεται το πάνε για τριλογία. Όμως θα συμφωνήσω μαζί τους γιατί βλέπουμε μιάμιση ώρα ταινία και δεν απαντάτε τίποτα, ούτε ένα σωστό τέλος δεν έχει.

The King's Speech (2010)

4 χρυσά αγαλματίδια προτείνουν αυτήν την ταινία που σίγουρα θα λατρέψετε! Ο λόγος του βασιλιά είναι μια πραγματική ιστορία για έναν τραυλό δούκα που μετά τον θάνατο του πατέρα του (ο βασιλιάς Γεώργιος ο 5ος) και την παραίτηση του αδερφού του ( ο βασιλιάς Εδουάρδος ο 8ος) έπρεπε αυτός να αναλάβει την βασιλεία (ο βασιλιάς Γεώργιος ο 6ος, πατέρας της τωρινής βασίλισσας Ελισάβετ)! Έτυχε να βασιλέψει κατά την διάρκεια του 2ου παγκοσμίου πολέμου όπου έπρεπε να βγάλει σπουδαίους λόγους και να ενθαρρύνει τον λαό του σε αυτές τις δύσκολες μέρες. Αλλά πως μπορείς να είσαι η φωνή του λαού άμα δεν μπορείς να βγάλεις λόγο; και αυτό το πρόβλημα ήρθε να λύσει ένας λογοθεραπευτής, που του εγγυάται ότι μπορεί να του "δώσει" φωνή. Μια πραγματικά συγκινητική ιστορία που σου δίνει κουράγιο να συνεχίζεις όταν τα βλέπεις σκούρα και ποτέ μα ποτέ να μην το βάζεις κάτω! Καταπληκτικές οι ερμηνείες  του Colin Firth και Geoffrey Rush και πιστεύω ότι λίγα όσκαρ πήρε! Συμβουλή: Απλά απολαύστε την ταινία!
 
Laughs and Critics © 2010 | Designed by Trucks, in collaboration with MW3, Broadway Tickets, and Distubed Tour