• Minecraft (Still Beta)

    Ένα παιχνίδι που βρίσκετε ακόμα σε μορφή beta και όσο πάει γίνετε καλύτερο...

  • Community (NBC)

    Ένα κολέγιο διαφορετικό από τα άλλα...

  • Weeds (Showtime)

    WEED, WEED, WEED a lot of weed my friends… Μιλάω για την σειρά Weeds που έχει κάνει πάταγο στην Αμερική τα τελευταία έξι χρόνια.

30 Rock (nbc)




Τι είναι το 30 Rock...? Βασικά, στην πραγματικότητα, είναι ένα κτήριο το rockefeller center που στεγάζει 19 διαφημιστικές και εμπορικές επιχειρήσεις. Επίσης είναι τα κεντρικά γραφεία του nbc και στεγάζει εκεί κάποια από τα studio του καναλιού. Τώρα τι είναι για μένα το 30 Rockefeller? Κατά την γνώμη μου είναι μια απο τις καλύτερες κωμικές σειρές που έχουν υπάρξει, η ακόμα καλύτερα και από σειρές που θα υπάρξουν. Η πολύ επιτυχημένη σειρά αυτή έχει δημιουργηθεί από την Tina Fey. Γιατί την αποκαλώ επιτυχημένη..??? Διότι μέχρι τώρα η σειρά έχει κερδίσει 10 Emmy Awards ενώ έχει προταθεί για 38, 2 Greative Arts Emmy Awards ενώ πήρε μέρος σε 8, 5 Golden Globe Awards ενώ έχει προταθεί για 10, 3 PGA's και πολλά πολλά άλλα (περισσότερα εδώ). Το 30 Rock διαδραματίζεται μέσα στο nbc και εμείς παρακολουθούμε τα προβλήματα που έχει μια φανταστική σειρά και το τρέξιμο που έχουν όλοι οι συντελεστές.

Ένα Blog Χειρότερο απο τα άλλα!

Όπως είπε και ο Series Junkie, καλημέρα - καλησπέρα (ανάλογα τι ώρα το διαβάζετε). Προσπαθώντας να βρούμε τον τίτλο του blog αναρωτηθήκαμε με το τι θέματα θα ασχοληθούμε... έχει να κάνει με φαγητό; Το απορρίψαμε κατευθείαν γιατί τα φαγητά που κάνουμε εμείς είναι ρύζι η μακαρόνια.... ΑΥΤΆ! Ναι καλά καταλάβατε φοιτητές είμαστε!

The Cape (nbc)



Αναρωτιόμουνα για το τι να γράψω...Για κάποιο επεισόδιο μιας σειράς, για μια άλλη σειρά... για το τι έκανα όλη την ημέρα..?? Είμαι αναποφάσιστος, γράφοντας σου έρχεται περισσότερη έμπνευση λένε... Περιληψη επεισοδίου δεν ειμαι ετοιμος να κανω ακομα, το τι έκανα ολη μερα δεν ξέρω αν ενδιαφέρει κάποιον, έτσι μένει το προτεινόμενη σειρά. Λέω να ξεκινήσω όχι από κάποια που έχει δυο και τρεις Season αλλά κάποια που έχει ξεκινήσει πρόσφατα ώστε να βαδίζουμε μαζί σε μερικά θέματα. Θα μιλήσουμε για την σειρά The Cape παίζετε κάθε δεύτερα στο nbc και αυτήν την στιγμή βρίσκεται στο τέταρτο επεισόδιο. Η σειρά έχει να κάνει με κάποιον που τον έχει προδώσει ο καλύτερος του φίλος, με αποτέλεσμα να κατηγορηθεί για εγκλήματα που έχει διαπράξει ένας villain o Chess. Σαν φυγάς πλέον και τρέχοντας για την ζωή του τραυματίζεται σοβαρά.

Το ωραίο στον κινηματογράφο

Θέλω να γράψω για την ταινία 127 Hours αλλά για να γράψω για αυτήν πρέπει να την έχω δει πρώτα. Και ναι, υπάρχουνε χιλιάδες τρόποι να δεις ταινία στις μέρες μας (INTERNET) αλλά πάντα πίστευα ότι το καλύτερο είναι να πας στον κινηματογράφο! Ναι ξέρω είναι πολλά τα λεφτά αλλά καμιά σχέση με το να την δεις σπίτι σου με ένα μπουκάλι μπύρα και να πατάς pause για να δεις άμα έχεις τσιπς στο ντουλάπι... χάνετε όλη η μαγεία. Το ωραίο στον κινηματογράφο είναι

Cougar Town


Καλησπέρα-καλημέρα (ανάλογα τι ώρα το διαβάζει κανείς). Στο θέμα μας, δεν θα ξεκινήσουμε με σειρές που τις βλέπει ένα μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού, αλλά με σειρές
παρεξηγημένες, σειρές που δεν ακούγονται για τον οποιοδήποτε λόγο. Βασικά είμαι μεγάλος θαυμαστής σε δυο από τα μεγαλύτερα κανάλια στην Αμερική, του abc και nbc, έτσι κάθε καινούρια season τους παρακολουθώ κάθε series premiere (έτσι για να είμαστε μέσα σε όλα) και για να μην τα πολύ λέω, πρόπερσι το μάτι μου έπεσε στην σειρά Cougar Town. Ο τίτλος δήλωνε μονό ένα πράγμα, γυναικεία σειρά. Στο να συνεχίσω να παρακολουθώ την σειρά μετά το pilot του πρώτου επεισοδίου έπαιξε μεγάλο ρόλο ένα μεγάλο όνομα για εμένα η Courteney Cox (την αγαπημένη σε όλους μας Monika Geller από την σειρά Friends του nbc).

Mini Σειρές: Jake And Amir

Ξέρεις καλά αγγλικά; Βαρέθηκες να βλέπεις μεγάλες σειρές οι οποίες σε έχουνε κάνει να μετανιώνεις την ώρα και την στιγμή που της άρχισες; Υπάρχει ένα site στο internet το όποιο θα σου βρει την λύση! www.collegehumor.com  έχει μέσα χιλιάδες σκετς και αστεία video. Επίσης έχει μια ποικιλία από καλοδουλεμένα αστεία άρθρα! Το κακό βέβαια είναι ότι για να καταλάβεις λίγο το humor τους θα σου πάρει ώρα αλλά αξίζει τον κόπο!! Εγώ προσωπικά έχω φάει την ώρα μου μπροστά από τα videakia Jake and Amir τα οποία περιγράφουν μια περίεργη σχέση ανάμεσα σε 2 "φίλους" τουλάχιστον ο ένας το βλέπει αυτό σαν φυσιολογική σχέση! Tι κάθεστε; Ψάξτε το!


Left 4 Dead 2

Ένα από τα παιχνίδια για υπολογιστή (και xbox 360) το οποίο κάνει θραύση είναι το Left 4 Dead 2. Ένα FPS (First Person Shooter) game το οποίο έχει co-op mode ώστε να "ζήσετε" την αποκάλυψη των ZOMBIE με τους φίλους σας!!! Εγώ ήμουνα τυχερός γιατί το πέτυχα στον καιρό που έβγαινε το 2ο μέρος του game και να πω την αλήθεια ότι όσο φανταστικοί και να είναι οι χαρακτήρες στο 1ο μέρος δεν υπήρχε πλοκή, βέβαια αυτό προσπάθησαν να το διορθώσουν πολύ πιο μετά αφού βγήκε το Left 4 Dead 2.

Misfits (e4)


Κάποιοι κάποιοι δεν θα πω ονόματα αλλά δεν ακούνε τον κύριο Series Junkie, δεν συμφωνούν με σειρές που προτηνω και κρατάνε κακιες... Αλλά αλλάζει το wall και βαζει σειρα του μηνά Misfits. Λοιπόν θα συμφωνήσω μαζί του σειρά του μηνά και 1000% προτεινόμενη σε αυτούς που τούς αρέσει το χιούμορ, το υπερφυσικό και οι χαζοχαρούμενοι έρωτες... Η σειρά έχει να κάνει με πέντε άτομα άγνωστα (ακόμα) μεταξύ τους, που ο καθένας έχει διαπράξει κάποιο είδος αδικήματος (από μικρο κλοπή έως μαχαίρωμα). Η σειρά διαδραματίζεται στην Αγγλία, εκεί έγιναν τα γυρίσματα και από εκεί είναι και η παραγωγή, το κανάλι e4. Η ιστορία ξεκινάει με τούς πρωταγωνιστές να προσπαθούν να μάθουν όσο ποιο πολλά γίνετε ο ένας για τον άλλον. Καθώς κάνουν την καταναγκαστική εργασία τους ο ουρανός μαυρίζει και παρακολουθούν ένα περίεργο καιρικό φαινόμενο.

Series Junkie..!!

Series Junkie ένας τίτλος θετικός και ταυτοχρόνως αρνητικός. Τώρα θα θέλετε και επεξήγηση. Ωχ, λοιπόν αρνητικός από την άποψη ότι κάποιος κατέχοντας τον τίτλο αυτό θα πρέπει να έχει περάσει ώρες καμένος μπροστά από μια οθόνη, αποκομμένος από τον πραγματικό κόσμο και απομονωμένος πάνω σε ένα λερωμένο πληκτρολόγιο.
 
Laughs and Critics © 2010 | Designed by Trucks, in collaboration with MW3, Broadway Tickets, and Distubed Tour